Totaalservice voor grote binnenschilderwerken

Wij bieden een totaalservice voor alle grote binnenschilderwerken aan retail, kantoren én industriële gebouwen. Wij combineren de verfijning van vakschilderwerken met de noodzakelijke schaalgrootte. Wij leveren alle binnenschilderwerken van retail en kantoren op volgens het gewenste kwaliteitsniveau binnen de afgesproken timing. Aanvullend op de binnenschilderwerken kan je uiteraard ook op ons rekenen voor de nodige buitenschilderwerken van gebouwen.

In welke sectoren voeren wij binnenschilderwerken uit?

Overal waar grote binnenoppervlaktes moeten geschilderd worden, kan je op ons rekenen. Denk daarbij aan het schilderen van kantoren, retail, showrooms, toonzalen, KMO-gebouwen,…. Afhankelijk van de specifieke situatie, selecteren wij de beste schildertechnieken.

Ook het schilderen van HACCP-omgevingen vormt dankzij onze jarenlange ervaring geen enkel probleem. Zo kan je ook op ons rekenen voor het aanbrengen van hygiënische coatings op muren, vloeren en plafonds. Deze coatings hebben een antibacteriële en schimmelwerende werking.

Meer over onze klanten.

Welke binnenschilderwerken zijn mogelijk?

Elke opdracht voor binnenschilderwerken begint met een grondige analyse van de behoeftes en verwachtingen. Op basis hiervan werken we een voorstel uit voor de gepaste voorbehandeling en het finale schilderen.

Vooraleer wij aan de slag gaan, brengen we in onze analyse tal van factoren in rekening. De materiaalsoorten van de te schilderen vloeren, muren en plafonds (hout, metaal, pvc,…) bepalen de aangewezen voorbereiding.

Daarnaast houden wij voor het selecteren van de juiste verfproducten en – technieken rekening met de toekomstige belasting van de ruimte, de beoogde kleurcombinaties, de gewenste glansgraad en het verwachte binnenklimaat van de ruimte.

Dankzij de inzet van bijzondere verftechnieken en een zorgvuldige uitvoering kunnen wij stofvrij werken. Wanneer mogelijk hanteren wij airless spuittechnieken, in andere situaties gaan wij manueel aan de slag.

Wij zoeken voortdurend naar nieuwe technieken om nog sneller en efficiënter de binnenschilderwerken uit te voeren. Ook bij een hoge efficiëntie en uitvoeringssnelheid staan onze ervaren schilders garant voor een fijne afwerking.

Indien nodig voeren wij ook de voorbereidende straal- en reinigingswerken uit.

Waar besteden wij veel aandacht aan?

  • Veiligheid vormt onze allerhoogste prioriteit.
  • Wij leveren de schilderwerken op binnen de afgesproken timing. Wanneer nodig steken we ’s nachts of tijdens de weekends een tandje bij om de schilderwerken tijdig klaar te hebben.
  • Na de schilderwerken ontvang je een volledig as-built dossier.

Bekijk onze cases.