100% focus op industriële schilderwerken en schilderen van gebouwen

Sinds augustus 2017 gebruiken we niet langer de bedrijfsnaam Icopan, maar werken we verder onder de naam Group Suerickx. Deze sterke overkoepelende groepsstructuur biedt ons als industrieel schildersbedrijf alle logistieke ondersteuning en expertise op vlak van veiligheid en preventie. Wij kunnen ons daardoor volledig richten op de kwaliteitsvolle, veilige en tijdige uitvoering van onze industriële schilderwerken.

Group Suerickx maakt het verschil door een grondige voorbereiding van de industriële schilderwerken. Elke opdracht bereiden we voor met een compleet dossier, inclusief veiligheids- en risicoplan.

Veilig, kwalitatief én op tijd

Dankzij deze intensieve voorbereiding en opvolging bouwen we sterke relaties op met onze opdrachtgevers en leveranciers. Wij zien onszelf vooral als deel van een partnership op lange termijn. Een partnership waarbij onze klanten steeds op Group Suerickx als industrieel schildersbedrijf kunnen rekenen. 

Waar zijn wij actief?

Om onze klanten in heel België zo snel mogelijk van dienst te zijn, werken wij vanuit twee vestigingen. Eén vestiging ligt op Industriezone Wolfstee, op enkele honderden meters van de E313, afrit ‘Herentals Industrie’. Onze andere vestiging ligt midden in de Antwerpse haven, vlakbij onze belangrijkste klanten in de chemische en petrochemische sector.