Alle vereiste kwaliteitsgaranties

Wij staan als industrieel schildersbedrijf garant voor een vakkundige uitvoering van alle toevertrouwde industriële schilderwerken. Onze schilders zijn BCCA-gecertificeerd. Elke opdracht voor industriële schilderwerken leveren wij waar nodig op met een APAC-certificaat (verzekering tegen corrosie, geleverd door Vinçotte). Ook het inhuren van een onafhankelijke inspectieorganisatie behoort tot de mogelijke diensten.

Voor de kwaliteit van onze industriële schilderwerken mag je op twee oren slapen.

1. Voorbereiding van de industriële schilderwerken

Elke opdracht wordt door onze engineers en werfleiders uitgebreid voorbereid. Daarbij komen we ter plaatse voor een grondige analyse. Wanneer nodig voeren we gerichte testen uit met de geselecteerde technieken en producten.

In deze voorbereidende fase zorgen we voor het nodige overleg met de opdrachtgever en koppelen we intensief terug met de fabrikant van onze verven en coatings. Wij werken steeds samen met vast leveranciers. Zo zijn we zeker van de kwaliteit van de geleverde producten.

2. Tijdens de industriële schilderwerken

Wij werken als industrieel schildersbedrijf uitsluitend met industriële schilders die BCCA-gecertificeerd zijn.

Dagelijks noteren onze vakmensen op registratiefiches de exacte klimatologische omstandigheden. Achteraf ontvang je als opdrachtgever alle informatie in het as-built dossier. Zo ben je 100% zeker van de juiste bescherming van je kostbare industriële installaties of infrastructuur.