Industriële schilderwerken van gebouwen en infrastructuur

Wij gaan voor industriële schilderwerken aan gebouwen en infrastructuur geen enkele uitdaging uit de weg. Wij schilderen zowel binnen als buiten. Onze industriële schilders met BCCA-certificaat leveren het werk op volgens de gewenste timing en met het beoogde kwaliteitsniveau. Ook voor deze schilderwerken mag je rekenen op een grondige voorbereiding door onze engineers, preventieadviseur en werfleiders.

In welke sectoren schilderen we gebouwen en infrastructuur?

De opdrachtgevers voor deze industriële schilderwerken zijn zeer verschillend. Overal waar grote gebouwen aan de binnen- of buitenkant moeten geschilderd worden, gaan wij als industrieel schildersbedrijf aan de slag. We denken dan aan logistieke en industriële gebouwen, kantoorcomplexen, …

Onze schilders beschikken bovendien over een ruime ervaring in HACCP-omgevingen.

Ook het schilderen van bruggen, tunnelcomplexen,… voor overheden, beheerders van waterwegen of vervoersmaatschappijen behoort tot onze activiteiten als industrieel schildersbedrijf.

Meer over onze klanten.

Welke industriële schilderwerken zijn mogelijk?

In principe ben je bij ons welkom voor alle grote technische schilderwerken van gebouwen en industriële schilderwerken met een specifieke bescherming.

Elke opdracht start met een grondige vooranalyse waarbij we nauwgezet de reiniging, voorbehandeling en het finale verven met de opdrachtgever afstemmen.

Dankzij onze eigen engineers mag je rekenen op het vereiste deskundig advies tijdens een plaatsbezoek.

Onze mogelijkheden als industrieel schildersbedrijf zijn:

  • Schilderen van gevels, daken en vloeren van grote logistieke of industriële gebouwen. Wij schilderen zowel stalen wandbekleding als gevels in baksteen.
  • Schilderen van noordelijke gevels met anti-algenwerking
  • Brandbestendig schilderen van stalen of betonnen structuren met wettelijk certificaat voor 30, 60, 90 of 120 minuten brandresistentie
  • Aanbrengen van hygiënische coatings op muren, vloeren en plafonds voor een antischimmel en een antibacteriële werking
  •  

Wat wij en onze opdrachtgevers belangrijk vinden…

  • Veiligheid staat altijd en overal centraal
  • Wij respecteren strikt de afgesproken timing. Ook last-minute opdrachten zijn mogelijk. Wanneer nodig werken we 24/7.
  • De opdrachtgever ontvangt na afloop van de schilderwerken een compleet as-built dossier en een APAC-kwaliteitsgarantie voor de corrosiebescherming.